Баварците готвят пряк конкурент на Audi A5 Sportback

Общи 13 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4570 посещения | без коментари

В интернет се появиха шпионски снимки на най-новото попълнение в семейството на BMW - Gran Turismo. Когато излезе на пазара, към края на 2012 или началото на 2013 г., BMW 3 GT ще се присъедини към третата серия на марката, включваща седан, купе, комби и кабрио. Така BMW ще предложат пряк конкурент на Audi A5 Sportback.
За разлика от първото GT, което е на базата на 5-а серия, новото BMW 3 GT е с по-спортни линии и по-нисък таван. Въпреки това, добавянето на багажник в стил хечбек , трябва да подобри практичността на модела в сравение със стандартния Series 3 седан. Ако съдим по снимките, предната част ще бъде променена, очакват се някои промени и в интериора.
Двигателите ще са същите, които задвижват моделната гама на Series 3, като към тях се включва и новият бензинов 2-литров турбо агрегат с четири цилиндъра, който компаниятата изполва при X1, Series 5 и Z4 Roadster. В тези модели агрегатът произвежда максимална мощност от 245 к.с. Гамата на BMW от 4-цилиндрови и 6-цилиндрови дизелови двигатели също ще бъде на разположение.
Въпреки че е твърде рано, няма да се изненадаме ако на по-късен етап BMW направи и М-версия на Series 3 GT.

 
Ключови думи:   audi a5, bmw, bmw 3, bmw gran turismo, roadster, series 3, Top secret
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте