„Балкан Стар“ празнува 20 години и добавя още две марки към портфолиото си

Общи 26 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 6980 посещения | без коментари

Ръст на оборота 48 пъти, 28 пъти повече продадени автомобили, 216 пъти повече служители, инвестиции в размер на 80 млн. лева и общ пазарен дял около 12,5% – накратко това е историята „Балкан Стар“, една от най-големите компании в автомобилния бранш в България. Фирмената група предлага най-широката възможна гама продукти и услуги: продажба на нови и употребявани леки, лекотоварни, товарни, специализирани автомобили и автобуси, сервиз и оригинални резервни части, аксесоари, сервизни договори, удължена гаранция, финансиране, обратно изкупуване, застраховки. Предлаганите марки нови автомобили от групата на Балкан Стар са Dacia, Renault, Nissan, Jeep, Mitsubishi, Mercedes-Benz, Fuso, Setra, smart, а от 1-ви май - Fiat и Alfa Romeo за Пловдив.
„За 20 години в България успяхме да натрупаме много разнообразен опит – в динамично растящ пазар и в условия на криза, в често променящи се законови рамки и още по-интензивно променящи се изисквания от страна на клиентите. Работим с марки, носещи характеристиките на различни култури – европейска, американска, японска. Преживяхме много, научихме много и това ни дава увереност, че можем да предложим на всеки от клиентите си най-доброто индивидуално решение“, обобщи историята на компанията г-н Пламен Митев, управител и председател на Борда на директорите на Балкан Стар.
„Успехът на Балкан Стар се гради не само на високото качество на продуктите и услугите, а в най-голяма степен на отдадеността и професионализма на служителите. Затова и те са в центъра на пирамидата на нашите корпоративни ценности“, сподели г-н Манфред Мулц, управител и председател на Борда на директорите.



За повече информация изтеглете прикачения файл

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте