Близо сто световни премиери на „Автомобилен салон Женева 2011”

Общи 01 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8099 посещения | без коментари

Най-голямото автомобилно събитие за годината, „Автомобилен салон Женева 2011" отвори днес врати за медиите. Официално за широката публика форумът започва от утре.
Това е осемдесет и първото му издание и шоуто на колела ще продължи до 13 март. Очаквайте горещите бюлетини на Speed-Press от мястото на събитието, където за вас работят фотографът Тони Тончев и журналистите Христо Мишков и Христо Димитров.
В седемте зали на центъра Palexpo върху 80 000 кв. м са разположени щандовете на 260 изложителя от 31 страни, като броят на конкретните марки е над 700. Специална зала е посветена на доставчиците на комплектоващи в автомобилния бранш.
Сред новите участници на женевския подиум са Kellener Sport, MTM и Novidem, както и производителят на каросерии Invader. За първи път в изложението се включва и производителят GTA Motor. Марката De Tomaso се завръща след 9-годишно отсъствие, както и марката Ssangyong, която на свой ред бе пропуснала две участия във форума.
Повече от 10 000 журналисти от цял свят се очаква да посетят 84-те заявени досега пресконференции.
Обявените до този момент световни премиери на нови модели, модификации и концепции са 93 на брой. Ако включим в сметката и европейските дебюти, новостите в Женева стават 170.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте