Брониран картинг от Dartz

Общи 07 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10335 посещения | без коментари

Специализираната компания в производството на бронирани превозни средства Dartz представи брониран електрически роудстър. Jo-Mojo наподобява картинг, което е странно, все пак ако наистина ви трябва безопасен автомобил, по-скоро за предпочитане е някой по-голям автомобил. Возилото с две места има тънко предно стъкло, което няма да ви предпази от куршуми, така че не разчитайте на тази бронирана кола.
Въпреки всичко, Jo-Mojo е доста интересен проект. Той се захранва от електромотор с мощност 80 к.с., който изстрелва автомобила от 0 до 100 км/ч за 9,5 сек. Максималната скорост е 205 км/ч. И при подобна бързина куршумите пак ще ви настигнат. Покривът е соларен и подвижен, така че когато го затворите, батериите автоматично ще започнат да се зареждат.
Агресивният дизайн е дело на Dartz и Gray Design. Ниският център на тежестта и огромните джанти дават перфектни характеристики на модела. Той също така е получил, така наречената „боя хамелеон”, която променя цвета си, според силата и ъгъла на светлината.
Dartz ще представи първия Jo-Mojo прототип на събитието Top Marques в Монако, през следващата година.

Видео

 
Ключови думи:   gray design, mojo, top marques
 

Красива приказка! Красива приказка!
07 декември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте