Българските гребци се сдобиха с нов Ford Transit

Общи 28 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4626 посещения | без коментари

„Мото-Пфое", официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и Range Rover за България традиционно подкрепя родния спорт. Една от водещите автомобилни компании у нас вече е сред партньорите и на Българската федерация по гребане, оглавявана от Светла Оцетова. Началото на бъдещото сътрудничество между БФ „Гребане" и „Мото-Пфое" бе отбелязано с предаването на нов пътнически микробус Ford Transit, придобит от страна на Федерацията при преференциални условия.
Избрано е изключително високо ниво на обзавеждане на автомобила в полза на комфорта на спортистите при продължителни пътувания. Резервоарът е с увеличена вместимост (103 л), а за удобство на шофьора са предвидени темпомат, кожен волан, електрически регулируеми и отопляеми странични огледала и челно стъкло, предни електрически стъкла, фарове за мъгла, тонирани стъкла, климатик и др. 9-местният бус е оборудван с 2,4-литров дизелов TDCi двигател със 140 к.с. Повече пространство е осигурено чрез допълнително монтирания на покрива багажник и възможността за прикачване на ремарке.
„Надяваме се абсолютният шампион сред множеството лекотоварни и пътнически автомобили, Ford Transit, да се превърне в талисман за върхови постижения на нашите отбори по гребане", коментира Атанас Фурнаджиев, управител на „Мото-Пфое" при връчването на ключовете от автомобила.

 
Ключови думи:   ford, ford transit, jaguar, land rover, range rover, tdci, volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте