В Пазарджик отива втория скутер от интернет играта на Технополис и Хонда

Общи 20 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2060 посещения | без коментари

Остават още 13 скутера Хонда Лийд и АТВ Хонда

На 20 април веригата за бяла, черна, офис и IT техника – Технополис връчи втората награда от интернет играта "Абонирай се за електронната брошура на Технополис и спечели Хонда.

Щастливецът е Спас Деспов от Пазарджик, който сподели: "Абонирах се за електронната брошура на Технополис, леко ме затрудни откриването на символите със Знайко, но се справих. За първи път печеля от томбола и наградата е страхотна. Скоро имам рожден ден и съдбата реши да ми поднесе най-големия подарък в моя живот – скутер Хонда Лийд. Нямам търпение да подкарам мощната машина. Благодаря на Технополис и Хонда за чудесната игра.

Името му бе изтеглено от Ева Генкова, клиент на хипермакет Технополис – Младост в София на 19 април 2011г. Тегленето се състоя в присъствието на помощник-нотариус Милена Благоева.

Още 13 късметлии ще спечелят Хонда Лийд в хода на играта на Технополис, а на финала в края на годината един щастливец ще получи мощно АТВ Хонда. Играта не е обвързана с покупка, а абонаментът за електронната брошура на Технополис е напълно безплатен. Единственото необходимо условие е всеки участник да е абониран за електронната брошура на сайта на компанията и да открие 4-те символа "Знайко кара скутер Хонда в специалната брошура, която ще получи.

Наградите са повече от впечатляващи. Всеки от 15-те скутера Хонда Лийд струва 5400 лв., а голямата награда, мощното АТВ Хонда TRX250 EX е на стойност 8600 лв.
____________________________
* Знайко е геройчето на Технополис

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте