Валя Стоянова победи в Inspired by Twingo

Общи 08 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 10795 посещения | без коментари

На 5 декември приключи конкурсът Inspired by Twingo за младите модни дизайнери на Renault, в който се включиха 48 участника от цялата страна. Журито в състав от представители на Renault - Яна Дворецка, моден дизайнер и преподавател по мода, редактори от модния портал View Sofia и агенция за комуникации New Approach, бяха изключително затруднени в избора си, а предложенията – идеийни и много креативни.
Победителят в конкурса Inspired by Twingo е Валя Стоянова и нейната колекция, вдъхновена от новото Twingо. Журито взе единодушно решение за първото място, впечатлено от концептуалността и завършеността на предложението, презентацията и техническите скици, историята на вдъхновението, прецизната работа с цветове, материи и перфектните силуети.
Всички участници ще бъдат специални гости на премиерата на Twingo на 25 януари 2012 г., когато ще бъде представена реализираната колекция-победител. Атрактивна допълнителна награда за първото място е и осигурено посещение на „Седмицата на модата в Париж“ през февруари 2012 г. и достъп до ревюта на световноизвестни дизайнери за сезона „Есен/Зима“ 2012 -2013 г.
Част от участниците в конкурса ще получат специални награди от Renault и партньорите нa проекта, включително и представяния на модния сайт View Sofia.
Любопитните могат да следят развоя му на страниците във Facebook, Twitter и модния блог twingo-trend.com, където ще бъдат публикувани снимки и новини за конкурса, както и backstage от подготовката на специалното събитие през януари.

 
Ключови думи:   new approach, renault, sofia, twing
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте