Версиите Renault Sport на Twingo в продажба от пролетта

Общи 14 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4065 посещения | без коментари

След лансирането на новия Renault Twingo в началото на годината, от пролетта компанията пуска и версията Renault Sport, която се спряга и във вариант Gordini R.S.
Уникален и чувствен дизайн, спортно излъчване, както и намалени до 150 г/км вредни емисии от CO2, съчетани със смесен разход в размер на 6,5 л/100 км.
Моделът ще се предлага в 20 страни, поръчките във Франция започват от 20 февруари. Цените започват от 16 900 евро с ДДС за версията Rеnault Sport и 18 100 евро с ДДС за варианта Gordini R.S.
Новият имидж на спортните бегачки включват динамична решетка с четири фара и ламели в стила на F1 в предната броня. Този стилистичен ефект, характерен за всички автомобили от серията Renault Sport, е директна препратка към успеха на марката във Формула 1. Емблематичният жълт цвят ще се появи в списъка на опциите от края на май. Задната част на автомобила е със спортен спойлер, както и с вграден дифузьор. Нови лети 16-цолови джанти с абревиатурата R.S. в центъра си добавят щипка спортна емоция в облика на модела.
Жълти шевове се появяват по седалките, волана и козирката на бордовото табло в Twingo R.S.
Бегачката ще е „въоръжена“ с яростния атмосферен двигател 1.6 16V R.S. с макс. мощност 133 к.с. при 6750 об/мин и максимум на въртящия момент от 160 Нм при 4400 об/мин.

 
Ключови думи:   co2, renault, renault sport, renault twingo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте