Видео: Уникалното MINI Coupе (Мега галерия)

Общи 21 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1995 посещения | без коментари

MINI разпространи нова информация, снимки и видео на изцяло новото моделно попълнение MINI Coupe. Автомобилът ще бъде бъде пуснат в масова продажба от 1 октомври, като ще предложи наистина впечатляващо пътно поведение, цялостно усещане и респектиращо стандартно оборудване.

Петото изцяло ново попълнение в портфолиото на легендарната марка идва с нетипична двуместна конфигурация на интериора, акцентирана с помощта не на каквото и да е, а на бойната версия John Cooper Works. Модификацията идва с 1.6 литров задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 211 конски сили при 6000/мин и максимален въртящ момент от 260 Нм в диапазона 1850- 5600/мин. MINI John Cooper Works Coupе (23 795 британски лири) се ускорява от 0 до 100 км/ч за 6.4 секунди и е в състояние да раз-вие максимална скорост на движение от 240 км/ч.

Видео

Новото попълнение в портфолиото на MINI, което идва с основни габарити дължина 3728 мм, ширина 1683 мм и височина 1378 мм, ще се предлага също така и във варианти MINI Cooper S Coupе (184 к.с., 19 775 лири), MINI Cooper SD Coupе (143 к.с. 20 510 лири) и MINI Cooper Coupе (122 к.с. 16 640 лири).

Със своята уникална конструкция и невиждан до момента в гамата на марката активен заден спойлер, MINI Coupе идва с характерната висококачествена изработка, но и с нетипична многофункционалност. Товарното отделение на автомобила е с вместимост от 280 литра, което е с 20 литра повече в сравнение с полезния обем при MINI Clubman.

В стандартната екипировка на MINI Coupе са включени редица високотехнологични системи за повишаване на активната и пасивната безопасност. Откриваме стабилизираща програма, спирачна антиблокираща система, електронно разпределение на спирачното усилие, спирачен асистент, система за потегляне по наклон и други. Като опция, от MINI са предвидили възможност за поръчка на двуместната бегачка с оптимизирано спортно окачване.

Освен върху безопасността, от MINI са се потрудили и върху икономията на гориво. MINI Coupе идва с Brake Energy Regeneration, Auto Start/Stop+, Shift Point Display+, Electric Power Steering, шестстепенна механична предавателна кутия (шестстепенна роботизирана, като опция) с характерният къс ход между отделните скорости и други.

 
Ключови думи:   cooper sd, coup, john cooper, mini cooper, mini cooper s, mini coupe
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте