„Влюбих се в моя ADAM в Париж“

Общи 05 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3845 посещения | без коментари

Първият клиент на Opel ADAM в България е една супер млада, много чаровна и интелигентна госпожица, която не се казва Ева, а Бетина, учи финанси във ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси), като едновременно с това работи в IT сектора.
Както сама сподели, тя си е паднала по ADAM още като е видяла негови снимки в интернет. Тогава веднага е преценила, че той е секси и е отличен градски компаньон, но срещата им на живо на автомобилното изложение в Париж се е оказала фатална. Там тя се е запознала с толкова много и различни ADAM-овци, от които обаче един я е покорил окончателно, отговарял е перфектно на нейната личност и стил и на всичкото отгоре е имала възможност сама да внесе някои промени по него. Връщайки се в България, тя веднага е предприела мерки, за да го има и днес той вече е неин.
Какво представлява избраникът на Бетина? Този ADAM има сериозен вид, целият е в черен цвят I’ll be Black, но белият му покрив с името White my fire и червените акценти, като предната лайстна с логото на Opel, страничните огледала, обръчите на гумите, арматурното табло, вложките във вратите и др., издават спортния му характер. За доста големия му темперамент говорят и мощността от 100 к.с. на задвижващия го агрегат (това всъщност е и най-мощният двигател, предлаган за Opel ADAM за момента), както и спортната ходова част на модела. Въпреки спортния си нрав любимият ADAM на Бетина е и много стабилен и надежден и е оборудван с множество средства за нейната сигурност, като две предни и две странични въздушни възглавници, въздушни завеси, ABS и др. Освен за сигурността й, той се грижи и за нейното удобство посредством круиз контрола, регулируемия и облицован с кожа волан с бутони за управление на аудиосистемата, електронната климатична инсталация, електрически регулируемите странични прозорци и огледала и много други. Накрая, но не по важност, Бетина е имала възможността да направи своя ADAM максимално комуникативен и забавен. Благодарение на поръчаната по нейно желание система IntelliLink, интегрираща смартфони, базирани на iPhone и Android, USB, Bluetooth и връзка AUX-in, специални приложения, включително BringGo навигация, ADAM на Бетина е най-свързаният с глобалната мрежа малък автомобил.

 
Ключови думи:   opel, opel adam
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте