Всичко за ... CITROЕN DS5 (Видео)

Общи 29 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3170 посещения | без коментари

Източник: www.citroen.bg

CITROËN DS5 : изненадва смело и винаги съблазнява (ВИДЕО)

С 90 годишен опит в иновациите, марката CITROËN разшири своите предложения и разработи нова линия продукти в допълнение на основната си гама. Линията DS. Тази линия продукти, която днес включва моделите CITROËN DS3 и DS4, е ориентирана към клиентите, които търсят радикални и утвърдени продукти. Клиентите, които търсят изцяло модерния подход на Премиум.
На пазара от края на 2011 година, CITROËN DS5 представлява нов етап в развитието на линията DS. Новаторски и екстравагантен, той се вписва напълно хармонично в логото на Марката CREATIVE TECHNOLOGIE и предлага още по-висока стойност по отношение на стила, архитектурата, усещанията и изтънчеността. CITROËN DS5 е удоволствието да управляваш изключителна кола, но също и очевиден и модерен израз на статут. Оригинално творение и истинска технологична иновация, CITROËN DS5 изненадва и съблазнява:

Със своя Стил: CITROËN DS5 е уникално творение. С дръзката си морфология и вдъхновяващ стил, тази аеродинамична скулптура изразява най-добрите постижения на марката. Изненадващ, омагьосващ и съблазнителен, CITROËN DS5 привлича по естествен начин.
Със своята Концепция: обект на желание, CITROËN DS5 има необикновена архитектура, позволяваща да се преодолеят обичайните компромиси и да се съчетаят удоволствието от шофирането и споделения комфорт. Той прилага най-доброто от технологиите CITROËN, като интелигентния контрол на сцеплението, предупреждение за неволно пресичане на осевата линия от видео системата или също автоматичното активиране или дезактивиране на светлините в зависимост от пътната обстановка. CITROËN DS5 ще бъде първият от Марката притежаващ технологията full-hybrid diesel Hybrid4, предлагаща едновременно резултати (200 к.с., 4 задвижващи колела), нови усещания при шофирането, (електрическо градско придвижване, boost за ускорение) с намалени емисии на СО2 на 99г./км.
Със своя дух: вдъхновяващ въображението, CITROËN DS5 пренася своите пътници в едно необичайно преживяване, с шофьорско място наподобяващо кокпит. Сливат се мечта и реалност. На борда на този автомобил всеки е приканен да изживее собствената си история.

Линията DS, която се състои от CITROËN DS3, DS4 и вече DS5, се произвежда във Франция и е на пазара в Европа. Като международна марка CITROËN ще комерсиализира тази нова линия продукти Premium на международния пазар и по специално в Китай от 2012 година.

ЛИНИЯТА DS : удоволствие и очарование

Видео

Наследство: характер, който очертава бъдещето

DS. Двете букви с голяма притегателна сила са част от наследството на Марката CITROËN и принадлежат на един революционен за своето време автомобил. Две букви, които въплъщават креативност, взискателност и дързост. Символ на иновацията и умението, на стила и технологията, DS изразява нов начин на мислене за автомобилното бъдеще. Бъдеще, вдъхновено от генетичното наследство, което носи в себе си гените на иновацията и на различието.

ЛИНИЯТА DS: НОВ PREMIUМ ПОДХОД

Марката CITROËN, с 90 години традиция в иновациите, разширява своята гама към нови територии и разработва нова линия продукти premium като допълнение на основната си гама. Линията DS.
Светът се променя и нуждите еволюират. Автомобилните предложения, следователно, трябва да се адаптират и да предлагат разнообразни решения. Линията DS е едно от тях. Тя предоставя богата гама за избор на автомобилистите, които търсят висока стойност по отношение на стила, архитектурата, усещанията и изискаността с една единствена цел: да изненадва и да очарова.
Действително, днес клиентите търсят автомобили, които позволяват да се изживеят необичайни автомобилни усещания с ясното желание да покажат, че са различни. Уникални и различаващи се автомобили, които не копират утвърдените кодове на високата гама. Модерен подход на Premium.
Тази линия DS, която днес се състои от CITROËN DS3, DS4 и DS5, се характеризира с високо качество на създаване, с уникален и различим стил, богат на представи и на емоции, с представително качество и изключителен завършек, необикновени усещания при шофиране, подходящ за ежедневно използване, благодарение на новаторска концепция в услуга на благосъстоянието на всички. Дързост, взискателност, креативност и най-доброто от технологията. Истински CITROËN.

CITROËN DS5 : ИЗНЕНАДВА СМЕЛО И ВИНАГИ очарова

Изненадващ, съблазнителен и притежаващ уникална индивидуалност, CITROËN DS5 се вписва напълно хармонично в концепцията на CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE. Той представлява нов етап в развитието на линията DS, завоювайки нови територии. Новаторски и екстравагантен, CITROËN DS5 утвърждава своята уникалност и своя статут на изключителен автомобил. Обект на желание, с голяма емоционална сила, способен да стимулира въображението на всеки: автомобил, който превръща всяко пътуване в невероятно пътешествие.

УНИКАЛНО ТВОРЕНИЕ

Аеродинамична скулптура за естествена привлекателност

CITROËN DS5 е облагодетелстван със своя дързък и магически извор на вдъхновение: концептуалния автомобил на CITROËN
C-SportLounge. Неговата цел - да стигне още по-далеч... с автомобил на пазара.
CITROËN DS5 изненадва. Изненадва със своя стил, но също и с уникалните пропорции и своя силует, различим от останалите. Нестандартен силует, с външност тип « Shooting-break », оживяващ с неоспоримата визия на Grand Tourisme.
Дръзко и уникално творение, CITROËN DS5 се появява като истинска аеродинамична скулптура, изваяна с обещанието за динамични усещания още от пръв поглед.
Предницата утвърждава неговата индивидуалност и неговата принадлежност към линията DS, с големи вентилационни отвори, с хромирана решетка, в която са вписани шевроните, логото на линията DS, поставено над решетката и остър поглед, подчертан от LED светлините.
Задната част на автомобила засилва още повече достойната визия на CITROËN DS5 на пътя. Застанал стабилно, с голяма следа и два ауспуха вградени в задната броня, подчертана от отличителния знак на автомобила.
Омагьосващ със своя остър поглед. Невероятно съблазняващ със своите изтънчени детайли. Крайно изненадващ със своя дързък силует. CITROËN DS5 привлича по естествен начин.

Интериор с ясно изразена индивидуалност

Веднъж на борда, CITROËN DS5 доказва отново своята отличителност с изцяло специфичен интериор, напълно хармоничен с външния стил.
Шофьорското място е създадено с мисъл за водача. То е връзката между концепцията за купе и автомобила Grand Tourisme. Воланът е вертикално разположен, подът е повдигнат, а централната конзола е широка и скоростния лост се явява като продължение на ръката.
Най-вече, CITROËN DS5 се възползва от най- добрите постижения на Марката по отношение на качеството и изискаността. Особена грижа е положена за всеки детайл. Оригинални материали, като специалната лицева кожа и металът, седалките са облечени в специална шарка Bracelet, истинската запазена марка на линията DS, уникална на пазара.

CITROËN DS5 е уникално творение, изискано и фино... което да изживеете интензивно в ежедневието.


ПРЕОДОЛЯВА КОМПРОМИСИТЕ

CITROËN DS5 е уникално творение. Но преди всичко, това е един нестандартен автомобил, чиито новаторска концепция позволява да се преодолеят обичайните компромиси между удоволствието от шофирането и споделения комфорт. Смел опит, довел до безупречен резултат.

Необикновена архитектура

Автомобилистите желаят все повече да съчетават удоволствието от шофирането в ежедневието без да правят компромиси. Да свържеш удоволствието от шофирането и комфорта, естетиката и функционалността, мощността и икономията- това изисква умело съчетаване.
Благодарение на своята интелигентна концепция CITROËN DS5 отваря нови хоризонти. Неговата архитектура е необичайна:
Породист и компактен силует( дължина 4,52м., ширина 1,85м.) и архитектура на шофьорското място достойна за купе на Grand Tourisme.
Широк багажник( до 465л.VDA) напомнящ този на SportWagon
Но също и 5 места, 4 врати, както и достъпност и адаптивност на купе с 4 врати

Това е абсолютно уникаленен автомобил.

Технологията в услуга на комфорта.
CITROËN DS5 прилага най-добрата технология в услуга на комфорта на всички пътници: удоволствие, лесно шофиране, но също, разбира се, сигурност и спокойствие. За да гарантира стабилно и ефикасно пътно поведение, той е екипиран с иновация CITROËN : интелигентен контрол на сцеплението, свързан с електронната стабилизираща програма (ESP). За да имате връзка със света във всяка една ситуация, той предлага също и услугата CITROËN eTouch. Защитна система, достъпна в по-голямата част от държавите, в които този автомобил ще се продава, която включва спешно или аварийно повикване с локализиране на автомобила.
CITROËN DS5 разполага също и с две нови функции. Обработването на изображенията от миниатюрната камера, вградена във външното огледало за обратно виждане, позволява контрола на автоматичните светлини, т.е. автоматичното активиране и дезактивиране на светлините, в зависимост от условията и трафика и ново поколение система за предупреждение при неволно пресичане на осевата линия (AFIL видео).

Първият модел на CITROËN, който разполага с технологията Hybrid4

CITROËN DS5 разработи за Марката технологията Hybrid4, задвижващата система full-hybrid, която свързва възможностите на дизеловия HDi двигател с ефикасността на електрическото задвижване. Това със сигурност е хибрид на удоволствието, който предлага енергични усещания при шофиране (200к.с., 4 задвижващи колела, електрическо градско придвижване, функцията boost за ускорение) и намалени емисии на СО2 (99г./км.).

СТИМУЛИРА ВЪОБРАЖЕНИЕТО

Накрая, CITROËN DS5 стимулира въображението със своята концепция и стилистичен стремеж.

Детска мечта

На пръв поглед, CITROËN DS5 изненадва, вдъхновява и привлича. Веднъж на борда, въображението се развихря и ви пренася в космическа вселена. Таванът, взаимстван от кокпит, е най-символичният елемент.
Този таван разполага с 3 входа за светлината и създава, необикновена и приятна обстановка както през деня, така и през нощта.
Основните команди са в концентрирани в средата на автомобила, благодарение на двете централни конзоли, едната, разположена ниско, другата на тавана, под формата на бутони, ролки и прекъсвачи, които отново напомнят на движения, вдъхновени от аеронавтиката. Това стимулира въображението на всеки.

Управлението излиза на сцената

CITROËN DS5 предлага също и истински мизансцен на управлението. Осветлението в интериора е на базата на LЕD светлини и осветява постепенно купето. Чрез просто натискане на бутона START на хендсфри системата, интериорът оживява: появява се прозрачната лента на нивото на очите се разгъва и цветно визуализира пред шофьора . основните необходими информации за управлението (скоростта, инструкциите за регулатора и ограничителя на скоростта, инструкции за навигацията). Цифровите датчици и стрелката на километропоказателя светват. Мекото осветление потапя мястото на водача във вселена от червени и бели нюанси. Пътуването вече е започнало.

CITROËN DS5 WHITE PEARL: изключително творение

За своето първо автомобилно изложение в Шанхай, CITROËN DS5 се показва с изключителна външност: уникално творение, израз на най-добрите умения на марката CITROËN.
CITROËN DS5 White Pearl е истинско артистично творение, автомобилна скулптура в сребристи тонове и седефен отблясък. Елегантността на неговия силует е подчертана от игра на нюанси на сив хром и матов лак. Друг специфичен елемент на екстериора: той е оборудван с 20 цолови гуми със специален дизайн с логото DS, полирани на повърхността и лакирани във вдлъбнатините, за да дадат усещане за неосезаема дълбочина.
Вътрешността на CITROËN DS5 White Pearl предлага приятна обстановка в топли тоналности. Атмосферата, която обединява изтънчеността и комфорта, се създава с помощта на благородни метали и изключителните уменията на майсторите, които са ги изработили.
Вътрешността е изцяло покрита с лицева кожа от най-високо качество, с абаносов оттенък, която контрастира деликатно с декоративните шевове. Тапицериите също са направени по технологията на ръчно изработени кожени изделия, копринени плисета върху повърхността на вратите с логото DS в кожените халки на седалките.
Накрая, истинска бижутерийна виртуозност е вложена при изработката на интериора, напомнящ най-благородни материали, с декоративните елементи от абанос Макасар и предната част на таблото, с метални отблясъци, дължащи се на многобройните слоеве лак.

Съвършено пристрастие. Това, което изненадва и очарова.

CITROËN DS5 предлага новаторско решение на тези, които желаят да изпитат удоволствието да карат изключителен автомобил. Той съчетава удоволствието от шофирането и комфорта за всички пътници. Това е автомобил, който трябва да се използва интензивно. С изчистен стил и изваян като скулптура, той кара да се преосмислят понятията за дизайн, комфорт, изисканост и технология. CITROËN DS5 предлага напълно нова визия на Рremium.

 
Ключови думи:   citroen, creative technologie, ds3
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте