Второто поколение KIA ceed в готовност за покоряване на европейските пазари

Общи 15 февруари 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4495 посещения | без коментари

Новият ceed във версия с 5 врати ще осъществи световната си премиера след броени дни на автосалона в Женева.
Моделът е по-дълъг, по-широк и по-нисък от своя предшественик, със сходно разстояние между осите. Елегантната визия, наподобяваща пропорциите на купе, е подчертана от силно наклонените предни колони и удължени странични стъкла. Акцент в предната част на автомобила е запазената радиаторна решетка на марката, тип „тигров нос” и специфични предни фарове с LED светлини. Динамичният профил на новия модел се характеризира с издути предни и задни калници, скосен покрив и интегриран спойлер. Като цяло екстериорът на ceed е едновременно елегантен и агресивен, осеян с изразителни детайли, които създават усещане за премиум качество.
Интериорът е изцяло нов, изработен от висококачествени материали, нова скоростна кутия, touch-screen технология и усъвършенствана ергономичност. Таблото, контролните уреди и воланът сa лесно достъпни, ориентирани към водача. Прецизно инкорпорираните детайли придават на купето луксозен вид. Измервателните уреди и скоростният лост са ”облечени” в тънък хромиран пласт, дръжките на вратите са изработени от висококачествени материали в унисон с цялостния интериор на модела.

 
Ключови думи:   kia, touch screen
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте