Във Варна се проведе последната квалификация от Състезание Механик на Годината за 2011г.

Общи 13 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 9175 посещения | без коментари


На 12 юни 2011г. във Варна се проведе последната квалификация на националното състезание Механик на Годината. Сили премериха 42 от най-добрите и умели автомобилни механици от града, региона и страната. По регламент, те трябваше да сменят за време части по окачването Moog на преден мост и части по спирачната система Ferodo на заден мост. Жури от представители на организаторите Federal-Mogul и EURO 07, следеше дали задачата е изпълнена спрямо стандартите за качество.

Победител в състезанието стана Недялко Вутов от Ботевград, с най-добър постигнат резултат при изпълнение на заданията от 2 минути и 35 секунди. На второ място се класира Йордан Николов от София с резултат 2 минути и 35 секунди (второ място след директна елиминация). Трето място бе спечелено от Ангел Тошев от Твърдица с резултат от 2 минути и 45 секунди. Тримата участници от квалификацията дали най-добро време бяха наградени с купи, а всички взели участие в състезанието във Варна получиха награди, както и сертификати за участието им в надпреварата.

Големият финал на състезанието ще бъде на 25 юни 2011г. отново във Варна. По регламент, за големите награди, които ще се разпределят на финала, ще мерят сили десетте състезатели, с най-добри времена по време на квалификационните състезания. По време на регионалните състезания, служители на Federal-Mogul правят кратки презентации на продуктите на компанията. Преди началото на финала във Варна през месец юни, финалистите ще трябва да попълнят въпросници, в които да отговорят на въпроси свързани с информацията представена по време на презентациите от квалификационните кръгове. Всеки грешен отговор добавя наказателни секунди към времето на състезателя.

Голямата награда за победителя с най-добро общо време между финалистите във Варна на 25 юни 2011г., ще бъде автомобилът, по който са работили по време на състезанието. Състезателите постигнали най-добри времена в категориите за смяна на части по окачването и съответно за смяна на части по спирачната система на финала, като награда ще имат възможност да посетят Великата китайска стена и научно-изследователския център на Federal-Mogul в Шанхай.

Federal-Mogul и EURO 07 провеждат състезанието за втора поредна година, като тази година преди Варна, квалификации се проведоха в Русе (30 април), Велико Търново (01 май), Пловдив (13 май), Хасково (14 май), Стара Загора (15 май), Благоевград (28 май), София (29 май), Враца (04 юни), Плевен (05 юни) и Бургас (11 юни).

За подробна информация свързана със състезанието и резултати от регионалните кръгове, посетете интернет страница www.euro07.bg.

 
Ключови думи:   federal mogul
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте