Голф-количка плава и не оставя следи

Общи 09 април 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5005 посещения | без коментари

Голфърът Буба Уотсън е звезда в ново видео в YoTube, но е засенчен от доста интересна количка, или по-скоро лодка. Всъщност чудото е с надуваема долна част и може да плава в голф-езерото. Моделът вече е кръстен Bubba Hover.
Шампионът от турнира Masters 2012 от януари е рекламно лице на компанията за слънчеви очила и спортно облекло, Oakley. В духа на забавна PR акция на компанията бе създадена и концептуалната голф-лодка.
Прототипът развива макс. скорост от близо 100 км/ч по суша и както споменахме, може да преодолява водни препятствия, пясъчни капани и други пречки, характерни за голф-терените. Реално е способен да ви отведе, където си пожелаете, твърди самият Уотсън. Най-любопитното, но и най-голямото му предимство е, че налягането, което упражнява „стъпката“ му върху терена е близо 33 пъти по-малко от това, което би причинило човешки крак. Така че може да се разхожда по зелените голф-игрища, без да остави и следа.
Чудото предизвика огромен интерес и видеото е гледано над 3 милиона пъти. Някои ще го видят и на живо, тъй като следващият голф-турнир, в който участва Уотсън, започва на 11 април. Видео

 
Ключови думи:   masters, Калейдоскоп
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте