Готови ли сте за 4-тия национален събор на почитателите на марката Opel

Общи 20 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2340 посещения | без коментари

Тази година ще се проведе 4-тият Национален събор на почитателите на марката Opel. Събитието ще се проведе на писта Дракон, с. Калояново, Пловдивско на 7 и 8 юли (събота и неделя). Съборът на Opel е дългоочаквано събитие за участниците в състезанията и почитателите на марката, които са многобройни, което личи от статистиката от първите два събора, на всеки от които са присъствали над 1000 посетители и над 50 автомобила, участващи в състезанията.
Съборът ще бъде под знака на 150-годишнината от създаването на компанията Adam Opel, обръщайки специално внимание на историята на марката в лицето на класическите автомобили, които ще посетят събитието и ще бъдат разположени на специално място, формирайки по този начин своеобразно изложение. Те също така ще имат честта да открият събора с почетна обиколка на пистата, а собствениците им ще получат специални награди - оригинални сувенири на марката Opel и фирмени списания.
Преди, по време и след събора в страницата на марката във Facebook "Opel в България" ще се проведат поредица от игри с въпроси и награди, репортажи на живо от мястото на събитието, както и ще бъдат публикувани много снимки и кратки видеоматериали с най-интересните и вълнуващи моменти от състезанията и придружаващите ги дейности.

 
Ключови думи:   adam opel, facebook, opel
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте