Грандиозно шоу за старта на изложението

Общи 01 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7800 посещения | без коментари

С мирис на гума от страхотните изпълнения на дрифтъри, рев на мотори на състезателни автомобили, управлявани от едни от най-добрите български пилоти и ефектен парад на червения килим на премиерите – най-голямото автомобилно шоу на годината, посветено на 10 години на списание AUTO BILD в България, отвори врати в столичния Експо Център.

Началото беше дадено с ефектни дрифт изпълнения на четири модифицирани автомобила от „Дрифт Клуб България“. Шофьорите „изстискаха“ максимума от машините си. За радост на огромната публика, дрифтърите влязоха в двубой с мотоциклетните стънт изпълнения.

Не по-малко шумни и също толкова атрактивни бяха състезателните машини на българските топ пилоти. Те участваха в парада с новите си автомобили, повечето от които след броени дни ще атакуват челните места на рали „България“.

Елегантните коли и красивите жени взаимно се допълват. В това се убеди публиката по време на последната част на шоуто – премиерите на червения килим. Новите за България модели се плъзгаха по Алеята на славата, следвани от светлините на прожекторите. Всеки един модел спираше на червения килим, за да бъде разгледан от зрителите. Елегантни манекенки позираха пред колите, като придаваха допълнителен блясък на предсталението.

AUTO BILD SHOW 2012 е отворено за посетители в Интер Експо Център от 1 до 4 юни 2012 г. Освен да видят премиерните за страната модели, те ще имат възможността да се срещнат на живо и с едни от най-добрите български автомобилни състезатели. Няколко щастливци ще спечелят награди от изложението, сред които екскурзии у нас и в чужбина, игрална конзола Playstation Portable, моторни масла Petronas и голямата награда – автомобил Great Wall Voleex C10.


 
Ключови думи:   auto bild, Auto Bild Show 2012
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте