Гума за смесена употреба прави всичко

Общи 28 септември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5580 посещения | без коментари

Michelin представи новата си гума X Works, предназначена за използване както на пътя, така и на работни площадки и кариери. Тя е подходяща за всякакви терени и съчетава здравина и издръжливост.
Новата гама гуми с размери 13 R 22.5 и 315/80 R 22.5 e специално разработенd с цел да бъде намален рискът от принудителен престой на автомобилите. Каркасът, каучукът, страниците и протекторът са проектирани за допълнителна здравина и издръжливост. Тя е с повишена устойчивост на разрези и ожулвания. X Works™ е проектиран за максимална товароносимост от 8 т на ос за единично монтирани и 13,4 т на ос за сдвоено монтирани гуми при скорост от 110 км/ч.
Протекторите й намаляват риска от задържане на камъчета в каналите и гарантират, че водата се отвежда ефективно при шофиране при мокри условия. Нейните канали с V-образна форма, които постепенно се разширяват, улесняват шофирането върху настилки, различни от асфалт.
Тъй като е толкова издръжлива, тя има годност за регенериране от 88% . В резултат на това една гума X Works, регенерирана по технологията Remix, осигурява същите работни характеристики и качества като тези на нова, като същевременно намалява използването на суровини с 50 кг в сравнение с материалите, необходими за производството на две нови гуми.
И като всички тежкотоварни гуми тя може да бъде пренарязана. Тази операция удължава живота й по време на фаза, в която тя консумира по-малко гориво, като в същото време отлага деня, в който най-накрая ще отиде на боклука.

 
Ключови думи:   michelin
 

Снимки


 

BMW ще произвежда X4 BMW ще произвежда X4
27 септември 2011
Новият VW Up!, но от Skoda Новият VW Up!, но от Skoda
28 септември 2011
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте