Дарен бе първият от трите автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Общи 01 април 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1990 посещения | без коментари

Като част от отбелязването на стогодишния юбилей на Chevrolet и европейското партньорство между Chevrolet и SOS Детски селища, марката даде начало на реалния процес на даряването на автомобилите и в България вчера.
Иван Христофоров, директор на SOS Детско селище Трявна, получи ключовете на нов Chevrolet Cruze 1.8 в цвят олимпийско бяло на специална церемония в градчето. Автомобилът бе връчен от директора на Chevrolet България, Христо Барев, и представители на „Дженеръс Ауто“, официален дистрибутор на Chevrolet и партньор по този проект в нашата страна. Г
Автомобилът Chevrolet Cruze ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в „SOS Детско селище Трявна“, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти. Освен автомобила Chevrolet и „Дженеръс Ауто“ осигуряват и 100 000 км безплатно техническо обслужване.
Като истински рожденик със стогодишен юбилей Chevrolet зарадва мачуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Део направи празника още по-приятен за децата. Те на свой ред поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци, а Христо Барев получи специална икона, нарисувана от децата от работилницата за приложни изкуства в SOS селището и благодарствен плакет.
Като част от събитията, свързани с честването на своя стогодишен юбилей, компанията Chevrolet взе решение да осигури 100 подаръка на благотворителната организация. Така 100 нови автомобила от марката ще бъдат дарени на различни „SOS детски селища“ в Европа, Узбекистан, Южна Африка, Лесото и Израел. Европейското партньорство между благотворителната организация и европейското подразделение на компанията бе подписано на 29 септември 2010 г. в навечерието на Автомобилното изложение. Chevrolet ще осигури 20 градски автомобила Spark, 20 малки хечбек модела Aveo, 20 компактни Cruze, 20 седемместни Orlando и 20 7-местни SUV модела Captiva на детските селища от този тип в различни държави. В България това е първият от трите автомобила, които ще бъдат дарени през настоящата година.
Стоте автомобила Chevrolet ще бъдат предадени от компанията в периода от 22-ри февруари до 3-ти ноември 2011 година. Последната дата не е случайна на този ден през 1911 г. Луи Шевроле и Уилям Дюрант основават в Детройт компанията.
Предстои разширяване на програмата и включването на всички дилъри и заинтересовани клиенти на Chevrolet, като тя включва обучение за сервизиране на автомобилите, както и ангажиране на клиентите.

 
Ключови думи:   chevrolet, chevrolet cruze, sos
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте