Два супертеста на лодки Yachting & Lifestyle 17

Общи 22 май 2012 | Speed-Press.com A- A+ 11400 посещения | без коментари

Летният брой на Yachting & Lifestyle излиза с два теста на нови модели лодки и изследване на тема луксозните тендери. Редакторите на изданието отскочихме до Кан, за да се включим в приятното приключение, наречено Jeannaeau Press days, и тествахме пълната гама на френския производител.
С пълни измервания и при реални условия редакторите на изданието представят близо 60-футовата луксозна яхта Prestige 550, както и практичната моторна лодка за риболов и развлечения Merry Fisher 855.
Един от водещите материали в брой седемнадесети е посветен на висококачествените дизайнерски тендери, неизменно „паркирани“ в гаражите на маститите мегаяхти, като ви запознава с творенията на по-изявените производители в бранша.
Рубриката "Навигатор" среща читателите с новите ветроходни и моторни яхти на сезона като Bavaria 28 Sport; Jeanneau 53; La Couach Pellegrina; Magnum 44 Banzai; Merry Fisher 755 Marlin; Oceanco Seven Seas; 60 Sunreef Power и Sunseeker Portofino 40.
Сътрудници на списанието от Словения яхнаха Volvo XC60 и с него пристигнаха на Амафийското крайбрежие и Капри, където според тях богатите тънат в шампанско и стриди. От тези страници ще узнаете колко ще ви струват луксозната хотелска стая, трансферът с хеликоптер, разходката с Riva и дори салатата в Капри.
Варна чества празника на морето, при това по подобаващ начин – с иншорни гонки, част от международната регата BMW Black Sea, с яхтено изложение, състезание по спортен риболов и още много изненади. От страниците на изданието ще разберете какво да очаквате от поредното морско шоу.
Френският аристократ Але дьо Базвил живее на ръба, но това не му пречи да притежава луксозна яхта и да привлича красиви жени. Интервюто ни с него ще разкрие каква е тайната рецепта на този бонвиван и бохем, който отгоре на всичкото се смята за шотландски боец.
Рубриката Boy`s Toys ви среща лице в лице с една гостенка от бъдещето – Mazda CX-5.
Не е подмината и регатата Rolex China Sea Race, разпенила водите на Китайско море, както и последните гонки и катастрафи на аквамоторния спорт Class 1.
"Яхт брокерът" на изданието ще ви запознае с това как се движат цените на нови плавателни съдове за удоволстие и ще ви помогне при избора на лодка.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте