Два тома описват 100-те години на

Общи 19 януари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1898 посещения | без коментари

През януари 1911 г. е организирано първото в историята рали "Монте Карло". 100 години по-късно алпинисткото изкачване в Монако днес е част от автомобилната митология, подобно на "500-те мили на Индианаполис" и "24 часа на Льо Ман". Неговата трудност, неговите подвизи и трагедии не спират, година след година, докато изкове своята легенда.
По случай годишнината Luxury Publications Monaco ще пусне в луксозна кутия лимитирано издание, което проследява изминалия век. В продажба от март тази година, обемистите два тома от 350 страници предлагат над 700 неиздавани снимки и разглеждат всички състезателни години от създаването на ралито до наши дни.
Всеки екземпляр ще бъде номериран и вече може да бъде резервиран на сайта www. montecarlo100ansderallye.com. Цената е обаче е „колекционерски" висока - 245 евро.

 
Ключови думи:   images, monaco, speed press, Калейдоскоп
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте