Денис: - Трябва да оставим този скандал зад гърба си

Общи 23 септември 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2466 посещения | без коментари

Шефът на Макларън Рон Денис реши неговият екип да не обжалва решението на Световния автомобилен съвет да отнеме точките на британците и да им наложи глоба от 100,000 милиона долара заради шпионския скандал. Специалистът е готов да внесе нужното спокойствие в тима си, тъй като до края на сезона остават три старта, в които ще се решава трофеят при пилотите. Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън са разделени от две точки на върха на класирането, но те по-скоро трябва да се притесняват от заплахата, идваща от страна на Кими Райконен.

"Сметнахме, че дойде време да сложим край на този скандал, заяви Денис. - Макларън искаме да печелим състезания, а не да се занимаваме с такива фрапантни случаи. Повече няма да правим коментари по решението на Съвета, въпреки че не сме виновни. Да, съществуваха доказателства срещу Кулън, но това, че той е притежавал документите на Ферари, не означава, че ние сме ги използвали в наша полза."

 

Renault Laguna Coupe Concept 2009
24 септември 2007
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте