Дилърът на GM Каргоекспрес на Автомобилен салон Варна’07

Общи 28 август 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1909 посещения | без коментари

- 9 експоната на Opel и Chevrolet и 1 SAAB
- Opel GT – най-атрактивният експонат на щанда на Opel
- Astra Sedan – нов потенциал за растеж пред успешната моделна гама на Astra
- Дизелови двигатели за Chevrolet Lacetti и Epica
- Chevrolet Captiva – българският бестселър в сегмент SUV

На Автомобилен салон Варна’07 (25 август - 2 септември) дистрибуторът на Дженерал Моторс Каргоекспрес ще участва с марките си Opel и Chevrolet на външен щанд с размер 170 м2. Каргоекспрес е дилър на Дженерал Моторс от 1992 година (тогава само на марката Opel), а през 2003 година става дилър и на марката Chevrolet. От стартирането си като самостоятелен официален дилър на Opel през 1994 година Каргоекспрес са продали над 1800 автомобила Opel, като през първата половина на 2007 продажбите на дилърството заемат 12% дял от общите продажби на нови автомобили Opel в България. След навлизането на марката Chevrolet в България в края на 2003 година до юли 2007 Каргоекспрес е продал над 670 автомобила и заема също около 12% от продажбите на Chevrolet на българския пазар на нови автомобили.

На изложението във Варна Каргоекспрес ще представи атлетичния двуместен спортен модел Opel GT, най-новото попълнение на моделната гама на успешната нова Astra – версията седан, както и новия SUV на марката Antara. Освен тези три модела Каргоекспрес ще представи и последното поколение на Corsa, на която автомобилните журналисти в множество страни присъди най-високите награди, включително и една от най-значимите европейски награди AUTOBEST 2007. Освен с най-новите си модели Opel ще се представи и с добре познатата и № 1 в сегмента на компактните ванове Zafira.

Акцент на щанда на Chevrolet ще бъде Lacetti WTCC Limited edition, който се отличава с по-спортния си вид, дължащ се на един лек тунинг в стила на състезателните автомобили в пистовия шампионат WTCC, където Chevrolet бележи големи успехи. От гамата на Chevrolet голямо внимание ще привлече и модела Epica, който за първи път тази година се предлага с дизелов двигател.

Посетителите на изложението ще могат да се докоснат и до бестселъра в SUV сегмента – Captiva, който завладя пазара с динамичната си стилистика, богатото си стандартно оборудване и многофункционалност, дължаща се на фабрично вградените седем седалки и версията с двойно предаване. На щанда ще присъства също и един от най-продаванитe модели в гамата на Chevrolet – чаровният малък Spark.

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте