Дистанционен контрол от Ford Motor Company и AT&T (Видео)

Общи 01 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2305 посещения | без коментари

Ford Motor Company и AT&T подписаха споразумение, според което бъдещите собственици на първият в историята на марката сериен електрически модел- Focus Electric, ще могат да разчитат на високоскоростен Интернет, както и на непрекъснат дистанционен контрол върху функционалността на бордовия компютър на автомобила.

С помощта на приложението MyFord Mobile за смартфони и мобилната мрежа на AT&T, собствениците на Ford Focus Electric, производството на който ще започне в края на тази година, ще могат да изпращата и получават информация относно моментното състояние на своя автомобил, да подават команди и да контролират основни настройки, докато са обградени от комфорта на своя дом или офис.

Видео

Дистанционният контрол може да се извършва както с помощта на мобилен телефон, така и през преносим или стационарен компютър, след влизане в специална административна страница. И в двата случая, клиентите могат да планират своето следващо пътуване, да получат информация за моментното състояние на заряда на батерията, да въведат стартов час за следващо зареждане, да стартират климатичната инсталация на колата, да отключат/заключат вратите й, да получат координати на най-близките станции за зареждане, да определят точната позиция, на която се намира превозното средство и други.

 
Ключови думи:   amp, ford, ford focus, ford motor, ford motor company
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте