Един Citroen C- Crosser не стига

Общи 04 юли 2007 | Auto-Press.net A- A+ 943 посещения | без коментари

Пет са основните европейски пазара- Германия, Франция, Италия, Испания и Великобритания. Ако на някой от тях квотата на един модел е разпродадена още преди първата осъществена доставка, то е много вероятно същото да се повтори и на останалите.

Именно такова е положението в дилърската мрежа на Citroen UK, в която вече са изчерпали квотата си за модела C-Crosser на Citroen до края на годината.

Сам по себе си този факт е изключително интерес и показателен за бъдещето на първия в историята на френската марка SUV модел. Още по- интересно обаче е изказването на английските представители на Citroen, според които компанията е отворена за идеята за разработването на още един подобен модел.

Ксавие Дучемин, директор продажби на Citroen UK потвърди, че ръководството на марката, заедно с това на Peugeot (нейният SUV е 4007) и Mitsubishi се намират в процес на преговори за продължаване на съвместната си дейност. Според just- auto.com, той е направил недвусмислен намек, че може би на хоризонта се задава лайфстайл пикап, подобен на Mitsubishi L200.

 
Ключови думи:   citroen uk, mitsubishi, mitsubishi l200, peugeot
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте