Екстремни тестове за Volvo C30 Electric

Общи 29 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2825 посещения | без коментари

Volvo съобщи, че версията с електрическо задвижване на компактния модел C30 е била подложена на екстремни тестове, по време на които външната температура е била -20 градуса. От компанията коментират, че с представителите на C30 Electric са били проведени общо над 200 различни изпитания, които са доказали ефективността на автомобила като цяло, дори в тези тежки условия.

Volvo C30 Electric разполага с три климатични инсталации. Първата от тях се грижи отоплението/охлаждането на купето (използва биоетанол), втората е за регулирането на температурата на батериите, а третата отговаря за тази на електрическия мотор и електрониката.

Видео

Volvo C30 Electric е в състояние да измине с един заряд около 150 километра, максималната скорост на движение на автомобила е около 130 км/ч, ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 11 секунди, а презареждането на литиево-йонна батерия на автомобила отнема до осем часа.

 
Ключови думи:   volvo, volvo c30
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте