Електрификация и от SsangYong

Общи 07 март 2011 | Auto-Press.net A- A+ 10202 посещения | без коментари

Успоредно със световната премиера на концептуалната си разработка SUT1 на салона в Женева, SsangYong обяви своито планове да предложи на потребителите и модели с електрическо задвижване.

На базата на потребителски впечатления и очаквания по отношение на капацитета на батерията, необходимото време за презареждане, автономността и цената, на международното изложение, SsangYong демонстрира две свои нови разработки- Pure EV (100% електрическо задвижване) и IC-EV (хибрид с двигател с вътрешно горене).

Първата от двете разработки, създадена на базата на модела Korando обещава максимална скорост на движение от 150 км/ч и свободен пробег от до 180 километра, които са напълно достатъчни, за да посрещнат ежедневните изисквания на почти всички потребители. Електромоторът на всъдехода (120Kw) се захранва от батерия (35Kwh), която при необходимост и с помощта на система за бърз заряд може да бъде презаредена за 30 минути. Стандартно й зареждане отнема до 8 часа.

Хибридната разработка гарантира пробег на електрическа енергия от до 60 километра, след което за задвижването на автомобила започва да се грижи двигател с вътрешно горене. Електромоторът при хибрида е с мощност 80 кВт, батерията е 16 kWh, а времето за презареждане е 15 мин или 5 часа.

 
Ключови думи:   ba, bb, bd, ev, korando, SsangYong
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте