Електрическият скутер на Honda идва и в Европа (Видео)

Общи 16 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 5050 посещения | без коментари

След като през април тази година в Япония започнаха лизинговите продажби на електрическия EV-neo, през следващия месец, скутерът ще бъде представен за първи път и в Европа, благодарение на специалната програма на Honda и общината на Барселона. Според споразумението между двете страни, компанията ще предостави 18 представителя на EV-neo за период от една година.

Електрическата Honda EV-neo е оборудвана с литиево-йонна батерия, която може да бъде презареждана директно от домашната електрическа инсталация (пълен заряд се постига за около 3 часа и половина), и е разработена предимно за малкия бизнес. От компанията са разработили и специално "бързо зарядно, с помощта на което необходимото за достигането на пълен заряд време се намалява до 30 минути. Скутерът може да превозва товари с тегло от около 30 килограма, а автономността му е около 34 километра.

Видео

От Honda възнамеряват да реализират около 1000 представителя на EV-neo в Япония през тази година. Цената на електрическия скутер е 454 650 йени или около 4000 евро.


Видео

 
Ключови думи:   honda, honda ev
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте