Ето какво представляват 951 к.с. на колелата в действие!

Общи 14 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3127 посещения | 1 коментар

Преди време ви запознахме с бруталния проект на тунерите Switzer, а именно Nissan R35 GTR. който произвеждаше мощност от 1000 к.с. и на който бяха монтирани допълнителни подобрения, като поръчкови части, оптимизиращи работата на двигателя, оптимизирана трансмисия, по-големи турбини и други подобрения, като общата им стойност струваше 59 990 долара.
Днес Switzer показа видео на тесдрайв на още по-брутална машина. Проектът носи името R35 GTR R1K и е тестван на специално затворен път. Програмата R1K доставя 1000 к.с. от запаса на 3,8-литровия V6 битурбо агрегат. Тя включва P700 и P800 пакети, плюс чисто нова трансмисия. Всичко това доставя 951 к.с. на колелата и максимален въртящ момент от 804 Нм. Както винаги всяко страхотно нещо си има и страхотна цена, R1K ще ви струва 60 000 долара. Вижте защо за въпросния тестдрайв тунерспециалистите са предпочели предварително да затворят участък от пътя.

Видео

 
Ключови думи:   nissan, nissan r35, P800, r35 gtr, Switzer, Тунинг
 

 
 

Коментари

 
+0

Положителни: 0
Отрицателни: 0


 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте