Женева 2007: Suzuki представя SX4 седан

Общи 19 февруари 2007 | Auto-Press.net A- A+ 2688 посещения | без коментари

Броени дни преди началото на автомобилното изложение в Женева, Suzuki разпространи официалните снимки на европейската версия на модификацията седан на SX4. Компактният модел ще бъде задвижван от 1.6 литров двигател с максимална мощност 79 кВт или 107 конски сили. За момента от Suzuki не предвиждат дизелови двигателя, както и интегриране на система за задвижване на четирите колела.

Друга интересна новост на щанда на Suzuki на салона в Женева ще бъде спортната версия на седана. Освен с потентен двулитров двигател, автомобилът ще може да се похвали със седемнадесетцолови алуминиеви джанти, аеродинамичен пакет, множество интериорни орнаменти и др. Акцент при Suzuki ще бъде и концепцията Splash, на която ще бъде разработено следващото поколение на модела Wagon R+.

В Женева ще бъдат демонстрирани също така прототип на бойното Suzuki SX4 WRC, с който компанията възнамерява да вземе участие в следващия сезон на световния рали шампионат.

 
Ключови думи:   suzuki, suzuki sx4 wrc
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте