Завърши лятното издание на Mercedes-Benz Open 2010

Общи 25 август 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1429 посещения | без коментари

Лятното издание на Mercedes-Benz Open по традиция се проведе на предизвикателното игрище на Lighthouse Golf & Spa Resort край град Балчик. В състезанието се включиха 72 аматьори, като за първи път желаещите да участват надхвърлиха възможностите на турнира. Най-добро представяне показа Дину Пескариу от Румъния (хендикап 5), който събра 39 точки в А дивизия и заслужи купата на Mercredes-Benz Open. На второ и трето място се класираха съответно Тери Фентон (HCP 6) и Любомир Минчев (HCP 14) с по 37 точки. Форматът на състезанието беше индивидуален стаейбълфорд на 18 дупки, а участниците бяха разделени на 3 хендикап-дивизии.
Най-голямо беше напрежението на 11-ата дупка, където обявената от “Балкан Стар” награда за удар “Hole in One” беше чисто нов Mercedes-Benz E-Class. И тази година нямаше играч с такъв голям късмет, но организаторите поканиха всички присъстващи да тестват актуалната гама на Mercedes-Benz по живописния маршрут на северното ни крайбрежие.
“Балкан Стар” дългосрочно се обвърза с този спорт като официален спонсор на турнира Mercedes-Benz Open през 2008 г. През настоящата 2010 г. за първи път се проведоха две издания на турнира, пролетното премина изключително успешно в 5-звездния комплекс Пирин Голф & Кънтри Клуб край Разлог, а лятното по традиция събра аматьорите на игрището в Lighthouse Golf & Spa Resort близо до Балчик. “Нарастващият интерес към Mercedes-Benz Open и все по-големият брой участници ни показват, че сме на прав път в усилията си да присъединим турнира към най-голямата аматьорска верига от голф-турнири в света

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте