Запознайте се с Transit SSV

Общи 15 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2190 посещения | без коментари

Проектът SportVan на Ford беше пренесен от марката на изцяло ново ниво с представянето на уникалната разработка Transit SuperSportVan (SSV). От фирмата на синия овал коментират, че крайният продукт е факт от срещата на най-голямото с най малкото (най-големият дизелов двигател и най-малката конструкция).

Единственият, поне за момента, представител на Ford Transit SuperSportVan е оборудван с петцилиндров, 3.2 литров Duratorq TDCi дизелов задвижващ агрегат, който генерира максимална мощност от 200 конски сили и максимален въртящ момент от 470 Нм. Самият двигател, който по принцип е част от екипировката на далеч по-големи представители на многофункционалния модел на Ford- като Transit Jumbo (4.5 тона), е вграден в представител къса база на Transit.

Ford Transit SuperSportVan идва с характерно цветово решение на екстериора, нова изпускателна система, алуминиеви джанти, допълнителни аеродинамични елементи, спирачна антиблокираща система, електронна стабилизираща програма, предни предпазни въздушни възглавници за водача и пътника, сензори за дъжд, автоматични фарове, а като допълнителна екипировка се предлагат кожен салон, сателитна навигационна система, диодно осветление на товарното отделение и други.

 
Ключови думи:   ford, ford transit, transit ford
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте