Започват продажбите на най-бързото Grand Cherokee

Общи 13 юни 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3845 посещения | без коментари

Jeep пуска най-мощната версия на Grand Cherokee, увенчана с индекса SRT след името си. Автомобилът идва с 20-инчови джанти и агресивен външен вид, понижен профил, някои функционални дизайнерски добавки и интериор, вдъхновен от автомобилния спорт. Най-интересното обаче е под капака – 6,4-литров HEMI V8 двигател с макс. мощност 468 к.с. и макс. въртящ момент от 624 Нм. Обзаведен с него той ускорява от 0-100 км/ч за 5 сек и постига макс. скорост от 257 км/ч. Jeep Grand Cherokee SRT е с адаптивно окачване и нов тракшън контрол Selec-TrackTM. Спирачните апарати са от лидерите в бранша – Brembo.
Обзавеждането е на възможно най-високото ниво – двоен панорамен покрив, инфотеймънт и навигационни системи, 825-ватова аудио-съраунд Harman Kardon, която е истинско произведение на изкуството. Адаптивен круиз контрол и сигнализация за мъртва точка и евентуален челен удар са само малка част от помощниците на тема безопасност на автомобила.
Ще предлагат модела в четири степени на обзавеждане Laredo, Limited, Overland и Overland Summit.4х4 предаването е осигурено от Quadra-Trac и е със заден електронен диференциал с ограничено приплъзване.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте