Затаете дъх за луксозното Maserati Quattroporte

Общи 10 септември 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6820 посещения | без коментари

На тазгодишното изложение във Франкфурт Maserati представя концепцията Quattroporte. През 2014 година пускат лимитирана версия Quattroporte Ermenegildo Zegna на пазара.
Пригответе се за концепцията, която ще ви спре дъха - лимитираната версия на Maserati Quattroporte Ermenegildo. Това е прототип на специална серия, допълваща моделите от програмата на Maserati с нова луксозна концепция. Впечатление прави богатият и престижен вид на автомобила, отделно се залага и на специални цветове и материали.
Концепцията от специалната серия е създадена със съдействието на модния дизайнер Ерменеджилдо Дзеня. Боята, според Maserati, изглежда като течен метал. Това се постига благодарение на ултрафини алуминиеви пигменти, от които в резултат се получава цвят металик с платинен оттенък. Интериорът е предимно в топли цветове като мока и сиво-бежаво, доминиращи още и при мъжката колекция на Zegna. Седалките, панелите на вратите, както и таванът са облицовани с най-фина кожа. Освен това лимитираната версия Quattroporte Ermenegildo Zegna е допълнена и от светли меки материали. Цените все още не са известни.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте