Изданията на S Media Team гостуват в столичните молове

Общи 23 декември 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2730 посещения | без коментари

Само днес изключително красиви момичета представят в The Mall и в Serdica Mall коледните броеве на българските издания на BBC TopGear, F1 Racing, Hello! и BBC Good Food. Ще ги откриете в магазините Inmedio.
Top Gear изкушава читателите с най-доброто автомобилно творчество за изминалата година, Good Food с подарък календар ви дава много идеи за коледната трапеза. Hello! отбелязва една година от първия си български брой. От заглавната му страница се усмихва Елена Петрова, която разкрива душата си след дълго мълчание. Кориците на F1 Racing са четири в различни цветове и от страниците му можете да получите пълния преглед на сезона от коментаторите на BBC и българската телевизия TV7 .
Всички тези списания, както и Агенция Speed-Press, са част от портфолиото на S Media Team, издателството с най-много автомобилни заглавия в България. Името му се свързва тясно и със списанията Auto Bild България, Computer Bild България, BBC Knowledge България, Prime Time и Yachting and Lifestyle.
В момента презентрат и новия, първи след временното му спиране, брой на Computer Bild България в обектите Multirama.


 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте