Издебнаха Mitsubishi Outlander Sport по време на тестове

Общи 23 март 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5845 посещения | без коментари

Mitsubishi тества обновения всъдеход Outlander Sport. Автомобилът е бил издебнат от папараци, при това без камуфлаж. Моделът е получил незначителни изменения отвън, в това число са променени броните и колелата.
Mitsubishi Outlander Sport ще притежава досегашния 2-литров двигател с мощност 148 к.с. в комбинация с 5-степенна механична предавателна кутия или с доработен вариатор.
По неофициални данни високопроходимият модел ще получи хибридна задвижваща система, с която е оборудван концептуалният PX-MiEV. Хибридната версия на Outlander Sport трябва да дебютира през следващата година.
Известно е, че в началото на международния автомобилен салон в Женева дебютира третото поколение Mitsubishi Outlander. Това е първият автомобил, изпълнен в новата дизайнерска философия на марката, според която ще бъдат направени всички бъдещи модели на Mitsubishi. Всъдеходът ще се появи на пазара и с два типа бензинови двигатели MIVEC: с работен обем 2 и 2,4 л. Клиентите ще имат избор между предно предаване и задвижване на четирите колела.

 
Ключови думи:   mitsubishi, mitsubishi outlander, mivec, Sport
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте