Изчезвам след 60 секунди

Общи 17 април 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1847 посещения | без коментари

За първи път в България, Nissan и Радио Енерджи ще предложат уникална възможност за участие в играта "Изчезвам след 60 секунди като голямата награда е нов автомобил Nissan Qashqai.

Играта ще се проведе през месеците април, май и юни, а големият финал, на който един от финалистите ще си тръгне с нов Nissan Qashqai, ще бъде на 18 юни 2009.

От 20 април 2009, на интернет страниците на радио Енерджи www.nrj.bg и Nissan www.nissan.bg, ще бъде активирана онлайн регистрация за желаещите да участват в "Изчезвам след 60 секунди. Форми за участие ще има и в представителствата на Nissan в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Бургас.

Всички участници, попълнили коректно формите за участие попадат в списък, от който три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък, на случаен принцип ще бъдат избирани двама участници. След като бъде изтеглено името на участника, водещ на радио Енерджи и екип на Сити ТВ, отиват на посочения във формуляра за регистрация домашен или офис адрес. Посещенията ще бъдат две на ден – първото между 09:00ч. и 10:00ч. и второто между 10:00ч. и 11:00ч.

В момента, в който екипът е на адресът, водещият обявява в ефир: Колата на радио Енерджи и Nissan се намира в София, на улица Росица № 32. Петър Петров, сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите нашия автомобил, да влезете в него и да го запалите. (Примерен анонс)

В ефира на радио Енерджи стартира хронометър, който отброява 60 секунди. За това време, участникът трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и ... да го запали.

С влизането в колата и нейното запалване, участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди.

В края на играта всички участници, които са успели да влязат в колата за 60 секунди и да я запалят, ще бъдат поканени в представителството на Nissan в София, където в присъствието на нотариус ще бъде определен победителят в играта, който ще си тръгне с голямата награда – нов Nissan Qashqai, на стойност 32 000лв.

 
Ключови думи:   nissan, nissan qashqai, nrj, target
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте