Иновация на Opel: Всичко за iPhone – Opel FlexApp

Общи 24 януари 2011 | Auto-Press.net A- A+ 1585 посещения | без коментари

Източник: www.opel.bg

Opel пуска пакет от инструменти в помощ на шофьорите, любителите на шопинга и музиката
Потребителите на iPhone могат да се запознаят отблизо с най-съществените характеристики на Astra SportsTourer с функцията Увеличена реалност
Специални приложения за Astra дават възможност на притежателите на iPhone да бъдат главни герои в техни собствени рекламни филми

Рюселсхайм. Иновациите на Opel вече достигат и до потребителите на iPhone. Opel FlexApp е пакет от инструменти в iPhone приложение, които имат за цел да помагат във всичко: в паркирането, пазаруването, почивките, работата и откриването на подходящата за моментното настроение музика, правейки пътуването лесно, удобно и приятно.

И още нещо, почитателите на Astra получават специална изненада – три допълнителни забавни приложения, които им дават възможност да изпълняват главната роля в свои собствени реклами на Astra, да слушат мелодии или да се пробват в игра с шофиране на Astra.

"Иновациите са в нашите гени. Инженерите ни забелязаха, че потребителите на iPhone постоянно търсят софтуери, които да улесняват живота им, каза Ален Висер, Вицепрезидент по продажбите, маркетинга и следпродажбеното обслужване. "Opel FlexApp предлага куп инструменти, които могат да бъдат персонализирани и използвани всекидневно както в колата, така и извън нея.

Идеята е FlexApp също така да се обогатява с още инструменти като градски справочник, които правят приложението удобно за дългосрочна употреба. Всяка година то ще нараства с още инструменти.

Opel Flex App за паркиране, пазаруване и развлечение с лични настройки

Наличен в iTunes магазините за безплатно сваляне, Opel FlexApp (http://itunes.apple.com/app/flexapp/id409786653?mt=8) помага на потребителите да намерят място за паркиране, да следят колко време на престой им е останало и да отбележат къде са паркирали. Той е от полза също при създаването на списъци за пазаруване и откриването на най-добрите магазини. FlexApp може да помогне за организирането на следващата почивка. Потребителите могат дори да си запишат паметна бележка и да я изпратят, когато вече са паркирали.

Функцията Hot Spot съдейства при избора на ключови важни места и координатите им за връзка като например, дилъри на Opel, ресторанти, хотели. Потребителите ще бъдат насочвани как да стигнат до предпочитаните от тях места и ще могат да избират най-бързия или най-краткия маршрут, както и да го прехвърлят в Google Maps или Navigon.

Верен на философията на Opel, FlexApp е гъвкав и може да бъде персонализиран. Потребителите имат възможността да променят според нуждите си своя основен екран. Шестте инструмента могат да бъдат премествани и активирани/дезактивирани на основния екран. Потребителите могат да изберат всичките или само един от тях, който ползват всекидневно.

Opel InnovationApp за Astra Sports Tourer

Това приложение за iPhone (http://itunes.apple.com/us/app/opel-innovation/id408699452?mt=8) предлага на шофьорите разходка из някои от най-съществените характеристики на новия Opel Astra Sports Tourer чрез функцията Увеличена реалност. Тя дава възможност на потребителите да се запознаят с предимствата на нововъведенията на Opel като системите FlexRide и FlexFold.

Astra Apps правят потребителите герои в собствените им филми

В допълнение Opel създаде още три приложения за почитателите на Astra. YouStar (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-youstar/id359390764?mt=8)
е персонализиран видео клип, който дава възможност на потребителите да участват в телевизионна реклама на Opel Astra. Те могат да изберат свои снимки и да ги вградят във филма на Astra, а след това да го изпратят на приятели по електронната поща, Facebook или в YouTube.

YourBeat (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourbeat/id382225009?mt=8)
позволява на потребителите да си избират музика по собствен вкус. С това приложение те могат сами да създадат свой личен Astra soundtrack чрез Live Radio Streaming. Те имат възможност да избират измежду три стила музика – RnB, Soul и Funk.

YourCoup (http://itunes.apple.com/us/app/opel-astra-yourcoup/id393137581?mt=8)
е електронна игра, в която потребителите могат да карат новата Astra. Стартирай мисия, усети тръпката, наслади се на динамичното шофиране и модерните технологии! Играчите ще използват системи на Opel като AFL+, FlexRide и предната камера Opel Eye, за да изпълнят различни мисии. Редовните играчи ще могат да качват най-добрите си резултати на страницата на Opel във Facebook. До момента над 19,000 потребители са използвали YourCoup.

 
Ключови думи:   astra, iphone, opel
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте