КИА МОТОРС АМЕРИКА РАЗШИРИ ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С НБА

Общи 24 юни 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2780 посещения | без коментари

Източник: www.kia.bg

От началото на 2011г. до момента КИА Моторс Америка (КМА) бележи безпрецедентен ръст в продажбите с 44.8% в сравнение със същия период на предходната година. Участието на марката в спортни събития доведе до широко популяризане на бранда и затвърждаване имиджа на марката. Нещо повече, КМА официално обяви партньорството си с един от най-нашумелите баскетболни звезди – Блейк Грифин, който ще бъде лицето на компанията. КИА блесна под прожекторите след като Блейк Грифин направи гръмотевична забивка,прескачайки модела Оптима, позициониран на баскетболното игрище преди няколко месеца. В момента Грифин е единственият професионален баскетболист, който е в маркетингово партньорство с автомобилна компания.

Сътрудничеството със звездата ще увеличи присъствието на КИА в професионалната баскетболна лига след ръста в продажните обеми и разширяването на споразумението межди КМА и НБА. В допълнение към Официален автомобилен партньор на НБА КИА подкрепя и NBA All-Star, NBA Performance Awards и NBA Cares. КИА е сключила и стратегическо сътрудничество с 13 отбора от Националната Баскетболна Асоциация.

Блейк Грифин е един от най-вълнуващите баскетболни играчи, притежател на изключителен талант, младежки и динамичен стил, който съответства на енергичния дух на моделите с марка КИА, каза г-н Sprague, вице президент маркетинг и комуникации, КМА. Предвид пазарния дял на компанията в Америка и значителния ръст в продажбите, ние сме повече от всякога съсредоточени върху повишаване имиджа на марката чрез стратегически партньорство и разширяване присъствието на КИА в професионалната баскетболна лига.

Като лице на КИА Моторс Америка, Грифин ще подкрепя маркетинговите кампании на корейския бранд, ще се появява в рекламните материали на марката, ще осъществява публични изяви от името на КИА и активно ще участва в продуктовите промоции, социални мрежи и благотворителни инициативи.

КИА е във възхода си и е наясно, че за да станеш най-добрия трябва да положиш усилия и труд, каза Грифин. Резултатите при КИА са очевидни – новата дизайнерска насока в моделната гама е доказателство за желанието на марката да е сред най-добрите. Вдъхновен съм от корейския бранд и за мен е чест да бъда партньор на компания, в която истински вярвам.

Грифин се присъедини към спортните инициативи на КИА, включващи баскетбол, професионални турнири по голф за жени и моторни състезания с цел популяризиране на марката сред нови аудитории. КИА е спонсор на събитието KIA Classic LPGA в Южна Калифорния, както и на GRAND-AM Continental Tire Sports Car Challenge series проведени през април тази година.

****
KIA Motors Corporation (www.kia.com) – производител на автомобили с високо качество – е основана през 1944г. и е най-старият корейски автопроизводител. Като част от Hyundai-Kia Automotive Group, КИА се стреми да се позиционира сред лидерите на световния автомобилен пазар. С 13-те си производствени бази в 8 страни КИА продава повече от 2,1 милион автомобила годишно и поддържа дистрибуторска мрежа в повече от 172 страни. Днес КИА има 44 000 служители и годишни приходи от 2,02 милиарда долара. Kia Motors е официален спонсор на Australian Tennis Open и официален партньор на FIFА – управителното тяло на FIFA World Cup. Мотото на КИА Моторс Корпорейшън "Силата да изненадваш – олицетворява целта на марката постоянно да изненадва своите клиенти по цял свят с автомобилни иновации.

 
Ключови думи:   kia, nba all star, performance awards
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте