Кой ще вози народа? Разберете от новия AUTO BILD

Общи 20 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 3920 посещения | без коментари

Новият брой на AUTO BILD България ще ви представи с кои модели в бъдеще ще се борят Hyundai и Volkswagen. Производителят от Волфсбург е доказан играч, но корейският му конкурент укрепва все повече позициите си. Докъде ли ще стигне азиатската експанзия? В миналото със 100 конски сили разполагаха само върховите модификации на автомобилите от компактния клас. Днес обаче такава е мощността на стартовите версии на BMW Серия 1, Ford Focus и VW Golf. В сравнителен тест ще разберете кой от трите модела се представя най-добре. Вторият сравнителен тест в броя е посветен на BMW 530d Touring и Jaguar XF Sportrbrake 3.0 V6 Diesel S. Дали аристократът ще успее да победи опонента си от Мюнхен? В снежен тест български редактор проверява как се държи иновативното Infiniti M35h през зимата. На страниците за употребявани автомобили е представен Nissan 100 NX. Дали спортна кола за 600 лева наистина може да се окаже изгодна инвестиция? И още:
Актуално: Новите модели на Hyundai и VolkswagenПретендентите за отличието Design Award 2013Въодушевление: шефът на дизайна на Volvo за завръщането към старите формиТест: Infiniti M35hСравнение: BMW 530d Touring и Jaguar XF Sportrbrake 3.0 V6 Diesel SСравнение: BMW Серия 1, Ford Focus и VW Golf

 
 

Audi Q3 се нагорещява Audi Q3 се нагорещява
20 февруари 2013
 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте