Колата на Google влиза в действие

Общи 29 май 2014 | Speed-Press.com A- A+ 8955 посещения | без коментари

Често шофирането в градския трафик няма нищо общо с удоволствието. А какво, ако можем да си четем, докато пътуваме до работа, и пак да стигаме достатъчно бързо, без да се налага да ползваме градския транспорт? Няколко пъти вече ви разказвахме за проекта на Google за безпилотен автомобил. Ето че нещата набират висока технологична скорост, какъвто е духът на времето ни, и вече разполагаме и с първите клипове от новото чудо на Google, което все още си няма име.
Две седалки, място за малко багаж, бутони за потегляне и спиране, екран, на който следим пътя, и без следа от какъвто и да било волан или педали - и ако това ми било кола! Google предвижда първо да направи около 100 прототипа с допълнителни уреди за ръчен контрол за евентуална човешка намеса, които да бъдат подложени на сериозни тестове. След това интернет гигантът се кани да разшири програмата в Калифорния през следващите няколко години. Може би не е далеч бъдещето, когато хората, които се оправят по-добре с компютри, вероятно ще се справят по-добре с колите от класическите шофьори?Видео Видео Видео

 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте