Кросоувърът на Jaguar е на финалната права

Общи 12 юли 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7735 посещения | без коментари

Бъдещият кросоувър на Jaguar ще се появи в европейските дилърски центрове на марката през 2015 г. В момента приключва последният проектантски стадий на автомобила и дори в интернет пространството бяха публикувани някои предположения за това как ще изглежда моделът.
Задната част на Jaguar ще е със затъмнени колони като при XJ, фаровете ще са като при роудстера F-Type, челното стъкло ще е със силен наклон. Вероятното име на модела е Q-Type или XQ, производителят е регистрирал правата и върху двете. Сам по себе си моделът ще е модернизиран и скъсен роднина на седана XJ. Преди време се предполагаше, че кросоувърът ще се родее с Range Rover Evoque. И нищо чудно - в гамата на двигателите ще влизат силовите агрегати на Range Rover Evoque, включително и бензиновият турбомотор с 2,0-литров работен обем и 2,2-литров дизел. Освен това в нея място намира и 3,0-литровият двигател на Jaguar с макс. мощност 340 к.с. Трансмисията е 8-степенен автоматик ZF. Очакваме концепцията по темата „Jaguar кросоувър“ да дебютира още през тази година.
Версиите ще са със задно предаване или с такова и на четирите колела.

 
Ключови думи:   jaguar, range rover
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте