КТМ - Подготвят два модела за Женева

Общи 21 февруари 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1104 посещения | без коментари

Любителите на надпреварите по пистите и автомобилните ентусиасти до голяма степен са запознати с KTM X-Bow, като чудноватият дизайн показва колко разчупено може да бъде човешкото мислене, когато става дума за конструиране на автомобил – особено ако в основата на това е специализирана в производството на мотоциклети компания. Сега обаче компанията обещава цели два нови модела , които ще бъдат показани. По предварителни данни идеята е новите представители на марката да бъдат своебразни вариации на X-Bow, а не навлизане в нови сегменти.

Изгледите са, че КТМ ще представят по-достъпни и дори по-бързи модели, с които да впечатляват допълнително ентусиастите на високите скорости. Засега обаче тъжното е, че няма никакви допълнителни данни или снимки, които да подкрепят информацията за новите модели. Въпросните модели ще бъдат представени на 3 март по време на автомобилното изложение в Женева, твърдят от Edmunds.

Иначе от известно време циркулират и слухове за евентуална градска кола, както и за нискоемисионен офроуд автомобил. Това обаче звучи повече като навлизане в два нови класа (или общо три с настоящия модел), отколкото за вариации на една и съща тема. Дългосрочните планове на КТМ са за общо пет модела, което наистина предоставя достатъчно място за вариациите на тема X-Bow плюс другите два изцяло нови модели.

Какъвто и да е изходът, то определено дизайнът ще бъде много екстравагантен, а самият автомобил ще бъде отличен за каране. Разбира се, човек може да твърди тези неща засега само на базата на X-Bow на КТМ. Очаквайте повече информация в Женева...

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте