Купето на Mini на пазара от октомври

Общи 22 юни 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2455 посещения | без коментари

MINI разширява моделното семейство с първия двуместен модел в историята на марката - MINI Coupe. Липсата на задна седалка създава нови възможности за съчетаването на спонтанната радост от шофирането за двама с многостранния и активен стил на живот. Големият багажник с променлива вместимост осигурява максимална гъвкавост. Благодарение на големия, отварящ се високо заден капак и широкия, отварящ се както от мястото на водача, така и от това на спътника до него отвор за дълги предмети, багажникът може да се пригоди към най-различните транспортни задачи в ежедневието, за свободното време и за пътуванията на двама пътника.Външните размери подчертават спортните пропорции на MINI Coupe и неговата снишена, устремено напред визия. Двуместният автомобил е дълъг 3728 мм (MINI Cooper S Купе, MINI John Cooper Works Купе: 3734 мм), широк е 1683 мм и е висок 1378 мм. Дължината, широчината и междуосието (2467 мм) са почти идентични с тези на MINI, докато височината на каросерията е по-ниска с 29 мм. с цел постигане на оптимално пространство за главите в тапицерията на тавана са оформени елиптични вдлъбнатини.
За купето се предлагат най-мощните бензинови и дизелови двигатели от портфолиото. Спектърът на мощността стартира от 90 кВт/122 к.с. при MINI Cooper Coupe, през MINI Cooper SD Coupe(105 кВт/143 к.с.) и MINI Cooper S Coupe (135 кВт/184 к.с.) и достига 155 кВт/211 к.с. при върховия спортист MINI John Cooper Works Coupe.
Вече са ясни и базовите цени за България, като те започват от 41 280 лв. с ДДС за MINI Cooper, преминават през 51 080 лв. с ДДС за MINI Cooper S, през 62 700 лв. с ДДС за MINI John Cooper Works и за MINI Cooper SD - 53 050,00 лв. с ДДС.

 
Ключови думи:   cooper mini, john cooper, Mini, mini cooper, mini cooper s, mini coupe
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте