Лазурит 94 отбеляза 15 годишен юбилей, благодари на партньорите

Общи 30 септември 2009 | Auto-Press.net A- A+ 1104 посещения | без коментари

В края на този месец Лазурит 94 отбеляза петнадесет годишния си юбилей българския пазар. Като представител на Glasurit/BASF фирмата е предпочитаният партньор на почти всички вносители на автомобили и големите сервизи.

След 15 години упорит труд фирма Лазурит 94 има над 150 големи клиенти, работи с над 70% от автосервизите в България, притежава ексклузивни договори с официалните вносители на BMW, Mercedes-Benz и Hyundai. Удостоена е с два златни медала от Техническия панаир в Пловдив за технологии и въвеждане на водоразтворимите бои Ред 90. Фирмата е предпочитан партньор на водещите застрахователни компании.

Защото искахме всички наши партньори, колеги и приятели да бъдат съпричастни с празника ни, решихме да отбележим юбилея в няколко поредни дни.

Поставихме началото с две работни срещи във Варна и София, на които присъстваха представители и на най-дългогодишните и най-новите ни партньори. На тях бяха обсъдени новите проекти и технологии и решения, които Glasurit предлага на своите партньори.

След това в изцяло обновения ни търговски център наши гости бяха някои от най-известните автомобилни журналисти. Те бяха едни от първите, които видяха светването на най-големия рекламен папагал на Glasurit в света – кацнал на бул. Цариградско шосе в София, той е цели 8 метра!

Празненството достигна своята кулминация на 26 септември в прекрасната бална обстановка на Кемпински хотел Зографски под вещото ръководство на церемониал майстора Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая. За настроението на гостите се погрижиха звездата на българската естрада Йорданка Христова, горещият кубински танцьор Алфредо Торес и етно групата Вакали. Събитието уважиха над 130 гости – партньори и приятели на Лазурит 94, а най-смелите от тях се изявиха на специално организираното караоке-парти.

Но това не ни стигна и в слънчевия неделен следобед се събрахме на картинг-пистата на Дунев мотор спорт, където с Лазурит 94 АД празнуваха над 120 души, а 60 се осмелиха да изпробват силите си в специален картинг-шампионат за купите на Glasurit. Събитието продължи с много музика, топла скара, студена бира и добро настроение.

Бихме искали да изкажем специалните си благодарности на всички наши партньори за хубавите пожелания. Надяваме се, че ще продължим успешното си сътрудничество още много години.

 
Ключови думи:   basf, bmw, hyundai, mercedes benz
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте