“Литекс Моторс“ с две награди на световната дилърска конференция на GWM

Общи 27 април 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5505 посещения | без коментари

„Литекс Моторс“ получи две награди по време световната дилърска конференция на своя партньор Great Wall Motor. Българската компания беше отличена на специална церемония в Пекин в две категории – „Най-добър завод за производство на автомобили Great Wall за 2011 г.” и „Качествено изградена дилърска мрежа на Great Wall за 2011 г.”. Наградите получиха търговският директор на Литекс Моторс Иво Деков и директорът и постоянен представител на компанията в Китай Антон Дончев.
На дилърската среща присъстваха над 120 делегати от цял свят, където се предлагат автомобилите Great Wall.
Награждаването на „Литекс Моторс“ съвпада с участието на GWM на провеждащия се „Автосалон Пекин 2012 “. Там водещият автомобилен гигант представи нов концептуален модел на високотехнологичен хибриден SUV автомобил под името Hover E. Моделът с двигател с мощност 180 кВт е собствена разработка на компанията, като използва и слънчева енергия чрез соларни клетки за задвижването си. Hover E е изключително ефективен по отношение на консумация на енергия и истински „зелен“ автомобил, който щади околната среда без компромис с мощността на динамиката при пътуване. Времето му за зареждане с електричество е сведено до 4 часа в домашни условия и 2 часа на зарядна станция. Отвътре е оборудван с модерна система за контрол с чувствителен на допир дисплей, от който водачът следи и контролира цялата работа на колата. Отвън Hover Е също е с модернистичен дизайн - с отварящи се нагоре врати и панорамен покрив.
На изложението Great Wall Motor представи и луксозния градски SUV автомобил Hover H7 с двигател с директно впръскване, 6-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване 4х4. Новият модел акцентира върху лукс, комфорт и здравина едновременно. Сред функционалностите му са смяна на предавката от волана, круиз контрол, камера за задно виждане, електронно запаметяване за настройките на шофьорското място, преден и заден парк асистент. Устойчивостта на Hover H7 e осигурена от стоманена рама, системи за асистирано движение по наклон, предпазна част на предната и задната броня и др.
Great Wall Motor демонстрира още Hover H6, Voleex C30 и Voleex C20, които през тази година очакваме да бъдат предложени и на пазара у нас. Компанията представи и напълно електрическия си автомобил Voleex C20 EV.
Щандът на Great Wall Motor, чиито автомобили се произвеждат и в завода на „Литекс Моторс“ в България, e разположен на 2000 кв. м. площ и на него бяха изложени общо 20 автомобила, към които има огромен интерес от световните медии и посетителите на авто изложението в Пекин.


 
Ключови думи:   great wall, SUV
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте