Малките повреди вече не са голям проблем

Общи 14 юли 2011 | Speed-Press.com A- A+ 9990 посещения | без коментари

В серия от демонстрации за първи път в България бяха представени S.M.A.R.T. системите за репаратура на автомобили от HBC System. Те се проведоха в специално оборудвания автомобилен център на Сенакс ООД – изключителен представител за България на всички продукти на HBC System от април тази година.
Датската компания HBC System Smarttool Production е семейна фирма с дългогодишни традиции в разработването, производството и продажбата на цялостни иновативни системи и решения за поправка на щети върху отделни елементи на автомобила – стъкло, тапицерия, джанти, боя, броня. Т. нар. S.M.A.R.T. технологии - Small, Medium, Area, Repair Technology са доказали своята ефективност в цяла Европа и са получили признанието на водещите производители на автомобили, тествани и хомологизирани от Mercedes, Smart, Maybach, Mc Laren, Porsche, Ford, Volvo.
В центъра на демонстрациите беше основният продукт на HBC System – „всичко в едно” (Smart Repair Trolley). S.M.A.R.T. експерти от Дания показаха как с помощта на включените в нея групи продукти може да се предотврати скъпоструваща цялостна смяна на предно стъкло, напълно да се възстанови сцепена кожена тапицерия на седалка, надраскана предна броня и ударена джанта. И всичко това в рамките на час и половина.
Сред показаните продукти и решения специално внимание заслужава комплектът за съответствие на цветовете. HBC системата - Smarttool за съответсвие на цветовете предoставя вълнуващо решение на стария проблем за получаване на нов цвят, който точно и незабележимо да се слее със съществуващия оригинален панел. С помощта на съвременен софтуер за анализ на цвета и с професионален спектрофотометър може да се осигури точната “рецепта”за постигане на идеално съответствие на цвета всеки път.
Интерес предизвика и иновативната Система H, UV -C & озон технология за премахване на неприятни миризми. Системата H за премахване на неприятни миризми и гъбички използва патентованата UV-C & озон технология, която напълно елиминира лошите миризми. Тя е удостоена с награда от ЕС в категорията “по-чиста технология”.
HBC System проведе тренинг, след който сертифицира 10-има български специалисти да използват продуктите на компанията и да провеждат следпродажбени обучения на клиенти.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте