Марката Scion сменя посоката с FR S +видео

Общи 29 април 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2130 посещения | без коментари

Марката Scion представи на автосалона ва Ню-Йорк новият си концептуален модел FR-S Sports Coupe, което всъщност си е моделът, развит съвместно от Toyota и Subaru. Колата е с много по-различен от досегашния вид на моделите на специално създадената от японците марка за американските младежи с парички.

Scion's FR-S е с отпред разположен мотор, задно задвижване и обещава много добро пътно поведение и динамичните качества. За целта, както при Toyota FT-86 II, Scion FR-S е скрил под капака си 2.0-литров мотор с атмосферно пълнене с директно впръскване на горивото със система D4-S, ползваща едновременно директно и портово пълнене, което увеличава мощността и максималния въртящ момент на мотора.



От Scion съобщават, че FR-S има или шестстепенна механична или автоматична кутия. Класическата механична осигурява точно и бързо сменяне на предавките, а автоматичната се управлява и чрез лостчета на волана, като и в двата случая колата е със частично самоблокиращ диференциал.



Дизайнът на Scion FR-S е инспириран от модела Toyota 2000GT, както и генерацията AE86 на Corolla. Правят впечатление ъглестите фарове с комбинация от LED cветлини.

 
Ключови думи:   ae86, corolla, s sports, scion, sports coupe, subaru, toyota, toyota 2000gt
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте