Маса: - Не сме изгубили мотивация

Общи 24 юни 2007 | RS-Auto.bg A- A+ 2727 посещения | без коментари

Фелипе Маса гледа с оптимизъм към оставащата част от сезона и запазва увереността си, че отборът му ще успее да противодейства на лидерите в шампионата от отбора на Макларън-Мерцедес. Бразилецът иска на всяка цена да запише топ резултати в идните три кръга, които ще се проведат отново на територията на Европа.

В Гран при на Канада и Гран при на САЩ, пилотите на Скудерията бяха тотално засенчени от конкурентите си Фернандо Алонсо и Люис Хамилтън, които се радват на привилегията да водят убедително в шампионата след изминалите седем кръга от настоящия сезон. Маса, който оглави последния ден от тестовете, които се провеждат на пистата "Силвърстоун", е убеден, че може да се представи на ниво в предстоящите състезания.

"Останах много доволен от първия и единствен за мен ден, в който поставих най-доброто време на "Силвърстоун", коментира той. – Балансът в колата бе много добър и още със стъпването си в болида останах доволен от качествата на F2007. Да се надяваме, че ще се представим по-добре от Макларън във Франция и Великобритания, тъй като в последните три състезания те натрупаха не малък аванс пред нас. Те просто бяха по-добри от нас, но шампионатът все още не е свършил и ние не сме изгубили мотивацията си. Работим усърдно и може би ще бъдем пред Алонсо и Хамилтън в следващото състезание."

Гран при на Франция е на 1 юли.

 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте