„Мото-Пфое“ обзаведе БФС с четири нови автомобила

Общи 27 май 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4695 посещения | без коментари

Вчера бе подписан нов 3-годишен договор за партньорство между „Мото-Пфое“ и Българския футболен съюз. На церемония във фирмения комплекс на компанията на бул. „Сливница“ собственикът й Филип Пфое, заедно с управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов, парафираха договора с президента на БФС Борислав Михайлов. Като част от партньорството БФС получи четири нови автомобила: Range Rover, два автомобила Ford Fiesta и пътнически микробус Ford Transit. Добрите партньорски взаимоотношения между Мото-Пфое и Българския футболен съюз продължават да се развиват с новоподписания договор.
„Мото-Пфое“, официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar, Range Rover и Land Rover за България, традиционно подкрепя родния спорт. Компанията е партньор на Българския футболен съюз от 2006 г. насам.
За изминалите 15 години „Мото-Пфое“ еднозначно доказва неотменната си подкрепа към родния футбол. Като социално отговорна компания с мисъл за бъдещето на България и грижа за опазването на културното и природното й наследство, Мото-Пфое обръща специално внимание и на най-младите граждани на страната.
Компанията ще се фокусира и върху детско-юношеския футбол, осигурявайки годишен фонд за стимулирането му в размер на 50 000 лв. Фондът ще подкрепя талантливи млади българи с отлични постижения във футбола.
В допълнение „Мото-Пфое“ обмисля да разшири дългогодишната си програма за подкрепа на биологичното и културно наследство на България. Дарителската програмата за опазване на природното и културно наследство до момента е инвестирала над 300 000 лв. в проекти в областта на образованието, историческите паметници и екологията. Програмата ще подкрепя и реновиране на спортни площадки в цяла България.

 
Ключови думи:   ford, ford fiesta, ford transit, jaguar, land rover, range rover, volvo
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте