Моторът на Батман!

Общи 10 март 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3843 посещения | без коментари

Ако Батман някога се нуждае от нов "Батмотор", със сигурност бихме препоръчали да се обади на момчетата от япоснкото студио Whitehouse. Те са взели стандартна Honda Valkyrie и са превърнали мотоциклета в истински Крал на Драконите (Dragon King).
Тежащ 300 килограма, Dragon King Valkyrie е с изцяло променен дизайн, който комбинира подобрения на предницата и предните спойлери с поръчкова боя като сега машината изглежда още по-агресивна от всякога. „Белият дом" на Япония е променил седалката с цели 73 сантиметра, но както се казва в рекламите „... но това не е всичко"; майсторите на мотори са подобрили и характеристиките като вграждат шестцилиндров двигател с максимална мощнсот от 100 к.с. и 132 Нм въртящ момент. Мотоциклетът няма да подобри всички рекорди за скорост, имайки предвид теглото му, все пак тези мотори се ценят за мощността и внушителният си вид повече, отколкото бързината с която се движат.
Съвсем обективно може да отсъдим, че Dragon King Valkyrie спокойно може да помете всичко, което се изпречи на пътя му.

 
Ключови думи:   dragon, dragon king, honda, honda valkyrie
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте